miércoles, 27 de febrero de 2013

Nova adquisició màquina de cosir Brother FS40

Després de molts dies de buscar, mirar blogs i llegir comentaris sobre màquines de cosir finalment em vaig decidir per una brother FS40. Un cop decidit això, em va surgir un altre dubte, comprar-la a internet o a una botiga oficial, el sentit comú em deia que a una botiga oficial però finalment va ser per internet (per una questió econòmica). Han sigut 15 dies de patiment, arribarà no arribarà, funcionarà, tenia un munt de dubtes i incertesa. Per fi dilluns va arribar per recader, la vaig obrir, i estudiar una mica el funcionament. Menys mal funcionava!!!
 
La primera impressió va ser... ui.... té massa coses de plàstic, com el porta fil i les canilles però un cop posada en marxa em vaig treure un pes de sobre, és fàcil de fer servir i amb algunes funcions que van molt bé, com que apretant un botó puja i baixa l'agulla, un altre que remata la puntada. És digital i en la funció de les puntades ja et fa les tensions automàticament, de totes maneres es poden modificar. Porta diferents accesoris però encara no els he provat.
 
Ara només hem queda amortitzar-la, tinc moltes ganes de fer roba per la petita de casa, ja us aniré ensenyant els meus progressos perquè la veritat que de cosir només en tinc nocions.