lunes, 26 de noviembre de 2012

Marquesa de xocolata


Seguin uns senzills passos podem preparar aquesta recepta junt als nostres fills.






Necessitarem:

Galetes maria, un got de llet, 200gr de xocolata sense llet a trozos, 400gr de llet condensada, nous picades.


1- Partim la xocolata a troçets petits i els posem en un pot amb la meitat del got de llet.

2- Ho escalfem a foc suau. Poc a poc li tirem la llet condensada i  anem remenant fins que ens quedi desfet. Millor utilitzar una cullera de fusta.



3- En un altre bol i posarem l'altre mitad del got de llet. Anirem remullant les galetes una per una i les col-locarem en un motllo formant una capa. Seràn la base.

4- Quan tinguem la xocolata barrejada, li tirarem una capa sobre les galetes.

5- Remullarem mes galetes i tornarem a formar un altre capa sobre la xocolata. Després posarem un altre capa de xocolata, i així sucessivament fins que cubreixi el motllo. Hem de procurar que l'última capa sigui de xocolata i que cubreixi tot el pastís.

6- A sobre i podem posar les nous picades o cacahuets o bombons. Servirà per decorar.

7- Ho posarem a la nevera i després d'una hora ja en el podem menjar.


BON PROFIT!!