lunes, 26 de noviembre de 2012
Marquesa de xocolata
Seguin uns senzills passos podem preparar aquesta recepta junt als nostres fills.
Necessitarem:
Galetes maria, un got de llet, 200gr de xocolata sense llet a trozos, 400gr de llet condensada, nous picades.
1- Partim la xocolata a troçets petits i els posem en un pot amb la meitat del got de llet.
2- Ho escalfem a foc suau. Poc a poc li tirem la llet condensada i anem remenant fins que ens quedi desfet. Millor utilitzar una cullera de fusta.
3- En un altre bol i posarem l'altre mitad del got de llet. Anirem remullant les galetes una per una i les col-locarem en un motllo formant una capa. Seràn la base.
4- Quan tinguem la xocolata barrejada, li tirarem una capa sobre les galetes.
5- Remullarem mes galetes i tornarem a formar un altre capa sobre la xocolata. Després posarem un altre capa de xocolata, i així sucessivament fins que cubreixi el motllo. Hem de procurar que l'última capa sigui de xocolata i que cubreixi tot el pastís.
6- A sobre i podem posar les nous picades o cacahuets o bombons. Servirà per decorar.
7- Ho posarem a la nevera i després d'una hora ja en el podem menjar.
BON PROFIT!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Mmmmmm, quina pinta més deliciosa!
ResponderEliminar